воскресенье

Заходи з патріотичного виховання у Врадіївській ЦБС

Патріотичне виховання Врадіївської  ЦБС  проходить  через   комплекс заходів, направлений на національне, громадянське, моральне, родинно-сімейне, естетичне, правове, екологічне, фізичне, трудове виховання, базуватися на національній історії, знанні та відстоюванні своїх прав, виконанні конституційних і громадянських обов’язків, відповідальності за власне майбутнє, добробут та долю країни.

Під час організації  бібліотечних  заходів з усієї наявної в бібліотеці літератури  ми  вибираємо  найкращу і спрямувати на неї увагу дітей, враховуючи їх вікові особливості та індивідуальні запити.
Зважаючи на вкрай непросту ситуацію, в якій перебуває наша держава, надзвичайно важливим є формування у дітей відчуття приналежності до України, особистої відповідальності за долю держави й українського народу, виховання поваги до державних символів, шанобливого ставлення до традицій і культури представників усіх національностей, що населяють нашу державу. Це вже не просто данина традиції, а можливість проявити силу патріотизму, згадати зусилля і втрати, з якими наші пращури відстоювали право на свою свободу, а сьогодні наші брати захищають суверенітет і цілісність держави.


Комментариев нет:

Отправить комментарий